top of page

Výroba www stránek NEW Tir dokončena


Tým Gladio marketing právě spustil nový zákaznický web na doméně www.prodej-aut.com.


Stránky společnosti NEW Tir, s.r.o. se budou zabývat nejen prodejem vybraných osobních aut, ale především prodejem nákladních vozů, tj.kamionů, tahačů, sklápěčů, návěsů, přívěsů, dodávek a brzy již i prodejem autobusů či stavebních strojů.


Nový web jsme zahrnuli do Programu zpětných odkazů a provedli podrobnou SEO optimalizaci.


Při tvorbě www stránek a webdesignu jsme postupovali podle aktuálních moderních trendů a obsah jsme publikovali na sociálních sítích a specializovaných diskusních fórech v rámci marketingové strategie pro podporu prodeje.


Pro společnost NEW Tir, s.r.o. jsme realizovali SEO analýzu, kompletní návrh brandu od návrhu korporátního designu, po webdesign, vektorovou grafiku a loga. S výrobou webových stránek souvisel také kompletní plán systému prodeje, automatizace sociálních sítí, pořízení profesionálních fotografií a krátkého prezentačního videa.


Při tvorbě webových stránek jsme zavedli aplikace pro podporu prodeje jako například zákaznický chat, interaktivní mapy, vytvořili jsme inzertní systém včetně administrativního rozhraní pro správu jednotlivých inzerátů vč. rss kanálu atd. Nové webové stránky disponují samozřejmě mailerovým systémem pro rozesílání newsletterů, funkčními formuláři, sběračem kontaktů a databází zákazníků. Webové stránky jsme ověřili u globálních autorit (Google, Yahoo, Bing atd.) pomocí pokročilých meta-tagů, provedli jsme propojení s analytickými statistickými systémy (Google Analytics a další), zajistili jsme propojení sociálních sítí s novým webem vč. zápisu do Google maps a spoustu dalších funkcí...


Věříme, že nové internetové stránky budou našemu klientovi silnou oporou při prodeji svých produktů a služeb.


Společnosti NEW Tir, s.r.o. přejeme mnoho obchodních úspěchů a spoustu spokojených zákazníků!


Chystáte se obnovit své staré webové stránky nebo uvažujete o tvorbě kompletního nového firemního brandu?




Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page