top of page

Cestování časem? Díky Google je to již možné!


Google se rozhodl nás opět překvapit něčím novým. Miliardy lidí po celém světě používá jeho skvělé mapy, které detailně monitorují již mnoho let naši planetu a místa kde žijeme. Do Google maps však byla přidána nová zajímavá funkce; možnost náhledu do minulosti.

Jistě jste již dávno v Google mapách vyzkoušeli funkci “Street View”. Pomocí této skvělé funkce se můžete podívat detailně na veškerá zajímavá místa na úrovni ulic a procházet jimi jako by jste cestovali třeba autem. Gladio marketing využívá zásadně Google maps pro lepší orientaci zákazníků našich klientů. Zákazník se snadno dozví přesnou polohu místa provozovny kam se chystá zrovna vyrazit. Pomocí této skvělé funkce si prostě můžete prohlédnout ulici mnoha metropolí a zajímavých míst po celém světě.

Díky nové funkci se však můžeme podívat i do minulosti! Při použití náhledu “Street View” přibyla v levém horním rohu ikonka pro posun časem. Můžeme tak cestovat zpět v čase až do roku 2009. Snadno se tak můžete například podívat na výstavbu nové budovy Světového obchodního centra, na růst stromů nebo na následky ničivých katastrof. Spousta úžasných časových úseků čeká až je objevíte. Google nabízí všem lidem na této planetě tuto další skvělou funkci opět zcela zdarma. Tak neváhejte a vyzkoušejte!

Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page