top of page

Výroba webových stránek www.veterinarni-klinika.net dokončena!


Výroba webových stránek Ivet.cz

Koncem minulého roku jsme zahájili výrobu webových stránek pro jednu z předních veterinárních klinik působících v Praze a Středočeském kraji - veterinární kliniku IVET.

Veterinární klinika IVET zahájila svoji činnost 26.ledna 1998 a dnes patří k těm nejlepším v celé republice i v Evropě. Veterinární klinika IVET je známa precizním přístupem k pacientům a je proslulá svými vynikajícími výsledky zejména v oblasti operací páteře.

Dnes pracuje na klinice 8 veterinárních lékařů, s velmi širokou základnou vybavení. Prostory, ve kterých se klinika nachází, odpovídají nejnáročnějším představám v kvalitě a šíři nabízených služeb. V současné době byl areál plně zrekonstruován včetně technického vybavení. Proto může klinika nabídnout svým pacientům špičkové, a tedy velmi nákladné vybavení, jako je CT, endoskopie, USG atd.

Před časem jsme vás informovali o vývoji nových www stránek krátkým článkem. Dnes jsme výrobu webových stránek dokončili a webové stránky úspěšně předali klientovi do užívání.

Nové webové stránky veterinární kliniky IVET naleznete na doménách:

Tento nový projekt v sobě soustředí veškeré požadavky na moderní webdesign a nové trendy. Výjimečný je prvek tzv."landing page", která poskytuje stručný výtah a nejdůležitější odkazy pro klienty navštěvující stránky.

Nové webové stránky jsme na přání zákazníka také zahrnuli do našeho Programu zpětných odkazů,

Stránky jsme obohatili o systém Chatu a přidali jsme také velice užitečný rezervační systém. Stránky jsme rozšířili dále o systém článků a redakční systém, takže brzy budete moci sledovat zajímavé příběhy pacientů nebo se dozvědět zajímavé informace ze světa veterinární péče.

Součástí dodávky webu bylo také zpracování korporátního designu, ostylování stránek sociálních sítí a jejich maximální automatizace. Veterinární kliniku můžete najít také na Facebooku kde se můžete přímo objednávat, Google+, Twitteru, Pinterestu a novém Youtube kanálu.

Předání nových www stránek proběhlo 26. května 2016.

Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page