top of page

Dokončili jsme výrobu webových stránek Cool guide


Tento týden jsme dokončili výrobu webových stránek pro skupinu českých průvodců, pod vedením zkušené manažerky Markéty Daraniové. Již dnes se můžeme pochlubit finální verzí webových stránek ve čtyřech jazykových mutacích. V současné době ještě pracujeme na překladu do francouzštiny, ale webové stránky jsou již ve finální podobě.


Nové webové stránky najdete na adrese betaverze: coolguide.cz a guide-in-prague.info


Tento nový projekt v sobě soustředí veškeré požadavky na moderní webdesign a nové trendy jak bylo již dříve popsáno ve stejnojmenném článku vydaném v září minulého roku.


Nové webové stránky jsme na přání zákazníka také zahrnuli do našeho Programu zpětných odkazů.


K zajímavým počinům v rámci tohoto projektu patří jistě pozadí s optimalizovaným videem na titulní stránce z dílny našeho týmu videoprodukce, nového booking systému a multijazyčného systému článků.


Plánujete výrobu nových webových stránek, redesign nebo kompletní obnovu vašich starých webových stránek? Rádi byste oživili vaši firemní prezentaci moderním a funkčním webdesignem a zainvestovali do skutečně funkčních stránek, které vám pomohou zajistit úspěch vašeho podnikání? Nevíte jak na SEO a rádi byste optimalizovali svoje stránky? Obraťte se na tým Gladio marketing a nastartujte konečně vaše podnikání!

Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page