top of page

Vizualizace na míru od Gladio marketing!


Prezentace produktu, výrobku či služby, je nejen důležité pro váš business, ale také pro orientaci vašeho cílového zákazníka. Důležitost kvalitní prezentace tkví v základních principech marketingu.


Představte si, že prodáváte krásné klobouky... no nebudete je přeci prodávat v ošklivé umazané krabici, že? Prodaný klobouček hezky zabalíte do luxusní papírové krabice odpovídající rozměrům, opatřené logem vašeho obchodu, a ještě na něj dáte okrasnou mašli. Stejné je to s prezentací vašeho výrobku či služby na internetu. Když někdo bude shánět například stěhováky a na jejich stránkách nenajde buď vůbec žádné fotografie, nebo fotografii špinavého stěhovacího auta, buď si neudělá o vaší firmě žádný obrázek nebo hůře špatný obrázek.


To samé platí o prezentaci vašich zaměstnanců, či o prezentaci vás, vaší osoby jako šéfa firmy například. Je obrovský rozdíl mezi vaší fotkou focenou venku bez jakékoliv kompozice, focené proti světlu, či obyčejnou fotografií focenou od stolu v "kanclu" s rozevlátým tupé, než profesionální fotografií focenou v ateliéru s profesionálním pozadím. Tyto detaily vypovídají nejen o tom jak přistupujete k vlastní prezentaci, ale jak přistupujete ke všemu, včetně přístupu k výkonu služeb pro vaše zákazníky.


Je obrovský rozdíl mezi prezentací malého bytu (pokud patříte k realitním makléřům), kdy vám bohatě postačí pořídit prezentační fotografie mobilním telefonem, a prezentací luxusní vily či několika-generační novostavby rodinného domu. K prodeji takové nemovitosti přistoupíte jistě k home-stagingu a k využití služeb fotografa - profesionála. Vilu za 60 milionů jistě nebudete fotit starým mobilem, ale najmete si služby profíka a to nejen kvůli tomu jak bude působit prodávaná nemovitost na potenciálního zákazníka, ale především protože tím prezentujete i svoje vlastní služby a jejich kvalitu.


Pokud však chcete prezentovat nějaké exkluzivní zboží, výrobek který nestojí jen pár stokorun, je přirozené, že budete potřebovat kvalitní fotografie či ilustrace ve vysokém rozlišení, zvláště budete-li chtít váš produkt nabízet na vašich webových stránkách. Některé produkty se navíc velice špatně fotí, některé produkty je potřeba zachytit v pohybu a někdy je potřeba přidat vašemu výrobku takzvaně "glanc". K tomu slouží profesionální vizualizace!


Profesionálních vizualizací je dobré využít ve chvíli, kdy potřebujete zachytit váš produkt v pohybu, či v nějakém těžce dostupném prostředí tak, aby přitom prezentovaný obrázek nepůsobil obyčejně, například terénní vůz v horském prostředí. Někdy totiž ani kvalitní fotografie nestačí, zvláště když schopnosti fotografa nejsou valné, zejména jeho vědomosti o optimalizaci fotografií. Taková fotografie (viz níže) asi nikoho nenadchne, že?

Jak se říká: "zákazník nakupuje očima" a proto je nutné, zvláště v dnešní době, prezentovat produkt profesionálně. Někdy stačí správné pozadí či kvalitní fotoaparát, někdy postačí i kvalitní telefon. Když například nabízíte sedací soupravu z vašeho kamenného outlet obchodu s nábytkem, postačí k vaší prezentaci fotografie sedačky pomocí iPhone v nějakém pěkném koutu s logem vaší prodejny v pozadí. Ale pokud chcete prezentovat například zbrusu nové kolo z produkce vaší továrny, či potřebujete prezentovat zbrusu nový motocykl na výstavě, zvláště chystáte-li tento motocykl propagovat hojně na vašich webových stránkách, stránkách vašich partnerů, či dokonce v tisku, obyčejná fotografie již jistě stačit nebude. V takovém případě doporučujeme sáhnout po zkušeném profesionálu z oboru, který vám takové grafické práce na míru vašeho produktu nabídne!

Pokud vás zaujaly naše vizualizace automobilu Lexus (viz výše) a potřebujete podobným způsobem prezentovat váš produkt, výrobek či službu, sháníte-li profesionální fotografy pro prezentaci vaší firmy, neváhejte se na nás obrátit a využijte naše KONTAKTY >>>

Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page