top of page

Dynamické videoweby frčí a prodávají!


Delší varianta klipu Norton motorcycles určená pro Facebook Watch - pro milovníky motocyklového sportu.


Poslední dobou jsme zaznamenali obrovský úspěch s výrobou stránek založených na video-smyčkách umístěných v záhlaví či pozadí webů. Stránky jsou nejen líbivé, ale přitahují především velkou pozornost s důrazem na zpětnou sledovanost a návraty unikátních uživatelů. Video-weby mají poté mnohem větší úspěch při získávání lepšího indexu, protože díky nim zůstávají uživatelé na stránkách našich zákazníků o něco déle, což zvyšuje kredit u BigTech vyhledávačů jako je Google.


Weby založené na video-prezentacích jsou sice náročnější, zato však umožňují prezentovat služby či výrobky s větším důrazem na kvalitu nabízeného. Videa musejí být velice dobře optimalizovaná kvůli vysokým nárokům na datový tok a přenos ze serveru k uživateli a celý produkt se musí vejít do max. 60 vteřinové smyčky aby bylo možno vyhovět soudobým minimálním provozním požadavkům zařízení, která video-weby zobrazují. Zákazník zůstává na stránkách déle a dynamika, kterou videa v pozadí pozoruje mu dává pocit živosti a akce, jeho smysly jsou více zaměřeny na web zákazníka.


Jenže výroba takové webové stránky je pouhý dílčí krok. Nanejvýš důležitý je totiž moment spolupráce mezi profesionálním kameramanem a zadavatelem objednávky výroby webové stránky. A to není nic jednoduchého. Kompozice musí odpovídat nejen požadavkům zákazníka, ale zároveň technických požadavků webmastera (architekta webové stránky), musí celkově odpovídat jeho představám o celkové kompozici stránky a jejího designu.


Výroba videa pro dynamický video-web českého importéra motocyklů MR43 závodníka Martina Riga - exkluzivně prodávaná značka Zontes



Video musí být výstižné a popsat ve velice krátkém časovém úseku služby či výrobek, stručně a jasně. Střih a optimalizace už jsou jen dílčí moment, který oko uživatele sice asi tolik neocení, ale i když jde o velice náročný proces, výsledek a především výsledný efekt pak stojí za to! Videa pak můžete použít také v kampaních na sociálních sítích. Videa umíme i doplnit o hudební loga či o celé originální skladby. Na vašem webu jej pak spustíme na pozadí beze zvuku. Videa se tak stanou prvkem, který propojují váš korporátní či firemní design a reklamu, takže každý zákazník bude hned dobře vědět na jaké se to nachází stránce a co je vaším produktem.


Jeden z ekvivalentů videí natočených a sestříhaných pro Norton motorcycles najdete také v záhlaví jejich webu.


Donedávna jsme mohli podobné video-sekvence vidět pouze na stránkách gigantů jako PayPal apod. Dnes jsou však takové weby dostupné všem zákazníkům Gladio marketing!


Menší podnikatelé získávají díky službám Gladio marketing možnost získat weby, které jsme zatím mohli vídat většinou u nadnárodních korporací a velkých firem. Video weby nejsou sice vhodné pro všechny podnikatelské obory, ale pokud potřebujete prezentovat kvalitu nabízených výrobků či služeb, zaměřit se na detail a především zajímavým a novým způsobem oslovit nové zákazníky, je na čase objednat si nový dynamický web od našeho web-designerského studia Gladio marketing.


Nemáte nebo nevíte jak taková videa vyrobit nebo na to zkrátka nemáte "nervy"? Nevadí. Naše studio úzce spolupracuje s mnoha renomovanými profesionálními fotografy, kameramany a dokonce máme vlastní produkční štáb, který dokáže zajistit i výrobu náročnějších video-reklam, vlastní originální hudbu, střih a vše co k filmu a reklamě patří. Video vám pak dodáme ve vícero verzích či délkách tak abyste jej mohli použít nejen v placené reklamě, ale také ve ztišené verzi jako součást dynamických video-stránek či pro virální účely k oslovení vaší cílové zákaznické niky. Více informací o naší tvorbě korporátních videí, video-webů a video-reklam najdete v sekci VIDEOPRODUKCE >>>


Vážení zákazníci, nemusíte se bát, že byste si nemohli takový klip dovolit. Nepatří vaše firma do ranku "velký zákazník" ale spíše do škatulky "rodinná firma" či "microbusiness"? Vše záleží na nápadu, kompozici a obsahu. Naše tzv. "Superpromo" videa točíme již od Kč 10.000,-- !!!


Tvorba www stránek pro kancelář turistického průvodce

Tvorba www stránek pro kancelář turistického průvodce Prague Cool Guide


Zaujala vás naše práce? Líbí se vám naše video-weby a rádi byste také takový vlastnili? Nebo máte zájem o výrobu statických klasických stránek? Potřebujete funkční eshop nebo pouze strohou nabídku? Nebo snad hledáte rezervační systém pro vaši rodinnou restauraci, kde vaši zákazníci mohou rezervovat nejen stůl, ale také celé menu, či si pomocí rozvozu objednat až domů pomocí vašich stránek? Rádi byste měli vlastní firemní aplikaci, pomocí které byste byli v úzkém kontaktu se svými zákazníky? Nebo byste rádi oslovili vaše zákazníky ve více jazycích? Dodáváme multi-linguální weby - přeložíme váš web do cizího jazyka dle vašeho výběru!


Potřebujete aby váš web vydělával peníze? Nejen aby se vám vrátily investice do jeho pořízení, ale aby vám pomáhal prodávat vaše zboží či služby a umožnil rozvoj vašeho podnikání? Gladio marketing vytváří bezkonkurenční weby a to jak z technologického hlediska, tak z hlediska poměru výkon/cena. Přesvědčte se sami a kontaktujte nás!


Neváhejte se obrátit na tým našich web-designerů, viz sekce KONTAKTY >>>

Tvorba webových stránek pro českého dealera italského výrobce tradičních motocyklů

Tvorba webových stránek pro českého dealera italského výrobce tradičních motocyklů Moto Morini

Výroba www stránek pro českého dealera anglického výrobce závodních motocyklů

Webová stránka realizovaná pro českého dealera anglického výrobce závodních motocyklů Norton motorcycles

Tvorba internetových stránek pro veterinární pohotovost sítě veterinárních klinik VetPark



Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page